(for English - scroll down)

I det här avsnittet pratar jag om projektet som jag har ägnat mycket tid åt det senaste året - Language Lock-in. Det är ett program som jag bygger tillsammans med två andra personer, och det innehåller ett så kallat språkbad. Vad är ett språkbad? Lyssna så får du höra!

För att stödja podden och få transkript till avsnitten - bli patron för bara 5€ per månad – klicka här!

Vill du lära dig att prata flytande svenska? Är du frustrerad att svenskar alltid byter till engelska? Kolla in den här GRATIS videon och du kommer förstå exakt vad du behöver göra! Följ den här länken och klicka på ”join the free training”.

--------------------

English:

In this episode, I talk about the project that I have spent a lot of time on over the last year - Language Lock-in. It's a program that I'm building with two other people, and it includes language immersion. What is language immersion? Listen and find out!

To support the podcast and get transcripts to the weekly episodes – become a patron for only 5€ per month - click here!

Wanna become fluent in Swedish? Are you frustrated over Swedes always switching to English? Check out this FREE video, and you’ll understand exactly what you need to do! Follow this link, and click on ”join the free training”.

-------------------

Instagram: swedish.linguistYouTube: Swedish LinguistWebsite: www.swedishlinguist.com

-------------------

Ett smakprov (sample) på transkriptet:

 

Tjenare, du lyssnar på Simple Swedish Podcast.Jag är tillbaka i Spanien, i Valencia, efter nästan en månad i Sverige.Och i det här avsnittet ska jag prata lite om vad jag gjorde under den månaden i Sverige.Jag spenderade ju en tid i Mora. Mora, en stad i Dalarna i Sverige.Och där var jag med och arrangerade Language Lock-in. Så det ska jag prata om i det här avsnittet.Som vanligt ska jag tacka några Patrons, och det är Georgsson, Erika, Julia, Tomislav, Роман, Stefan, Ewelina och Ivetta. Tack till er för att ni stödjer den här podden.Och ja, som ni vet, alla som stödjer podden får transkript till alla avsnitt.Om du är intresserad av det, gå till www.patreon.com/swedishlinguist, eller gå till min hemsida www.swedishlinguist.com.Och nu kan jag använda min bra mikrofon igen.Så att det låter kanske lite bättre nu än det senaste avsnittet.Okej, så, vad gjorde jag i Mora för några veckor sedan?Jo, så jag var med och arrangerade den första versionen någonsin av Language Lock-in.Jag och mina två kollegor Ryan och Stefan, tillsammans med tolv andra deltagare, och tillsammans med andra gäster.Vi arrangerade Language Lock-in, och det var en riktigt riktigt häftig upplevelse.Så, jag tänkte först berätta lite mer vad exakt Language Lock-in är.Om du följer mig så har du säkert hört om det här förut.Men det är alltså ett intensivt program för dig som vill nå en hög nivå i svenska, med speciellt fokus på att bli bekväm med att prata, och få självförtroende i språket.Alltså..och med fokus på att prata svenska.Det här gör man genom att man deltar, man är med, på det här högintensiva språkbads-eventet.

 

Ett språkbad, alltså ett bad för språk.

 

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Swedish Linguist. Innehållet i podden är skapat av Swedish Linguist och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.