Här är tredje delen av #192!

Några ord som är bra att förstå:

tillit = trust, confidence

att lita på = to trust

ett beslut = decision

att bestämma sig för något = to decide something / make up one's mind about something

att röka = to smoke

--------------------

För att stödja podden och få transkript till avsnitten - bli patron för bara 5€ per månad – klicka här!

Vill du ha en GRATIS PDF med de 20 vanligaste misstagen folk gör i svenska? Klicka här och prenumerera på nyhetsbrevet – alltid på lätt svenska :)

--------------------

To support the podcast and get transcripts to the weekly episodes – become a patron for only 5€ per month - click here!

Would you like a FREE PDF with the 20 most common mistakes people make in Swedish, and how to correct them? Click here and subscribe to the newsletter – always in easy Swedish!

-------------------

Instagram: swedish.linguistYouTube: Swedish LinguistWebsite: www.swedishlinguist.com

-------------------

Ett smakprov (sample) på transkriptet:

Intuition, det betyder att man använder sitt undermedvetna.Alltså det som ligger i bakgrunden, allt det som...

 

Man har massa kunskap, man har massa erfarenheter, tankar och saker som ligger i det undermedvetna som man kanske inte har tillgång till vanligtvis.Men det finns där.Och för att kunna använda det så är intuition ett väldigt bra verktyg.

 

Så det gör att man får många många fler möjligheter än om man bara skulle använda logik och medvetna tankar och så.Så om man använder sin intuition, om man har..alltså om man använder sin intuition så får man många fler möjligheter.Man kan upptäcka fler möjligheter.Och för att aktivera sin intuition så behöver man tro på att någonting kommer hända eller att man kommer få någonting eller att man kommer förstå någonting och så vidare.Alltså att ha tillit till processen, att lita på att det kommer funka.

 

Och ett exempel, vi kan ta ett exempel.Det här exemplet är något som min mamma gör ofta och det funkar väldigt väldigt bra för henne.Så tänk dig att du letar efter en parkeringsplats med bilen.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Swedish Linguist. Innehållet i podden är skapat av Swedish Linguist och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.