Smartass-podden
Avsnitt

#23 Christian von Essen Del 1 - Att skapa framtiden vi vill ha

Tips på gäster? Har du funderingar, idéer eller feedback om podden? Hör av dig till oss på [email protected], gilla videon, prenumerera och sprid till dina vänner!

Vill du stötta smartasspodden? Bli en Patreon på www.patreon.com/smartasspodden

Christan är frilansande redaktör, skribent, föreläsare och poddare. Han driver Heja Framtiden podden där han intervjuat över 150 personer om framtidens utmaningar, teknologi och samhälle.

I detta avsnitt så pratar vi främst om framtidens arbete och förhållningssätt. Vi verkar röra oss mot en mer processorienterad och komplex värld, där gamla tankesätt och förhållningssätt till varandra och företag utmanas och ifrågasätts. Vi går också kort in på det som är på allas tankar just nu, Corona viruset. Vi pratar kort om hur det påverkat vår bransch och oss själva. Jag hoppas att du och dina kollegor, vänner och familj är friska, minskar er exponering, tvättar händerna noggrant och lyssnar på folkhälsomyndighetens råd och information.

Support the show (https://www.patreon.com/smartasspodden)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Nicholas Fernholm. Innehållet i podden är skapat av Nicholas Fernholm och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.