I det här avsnittet tar vi upp olika kompetenskrav som uppdraget och din yrkesroll ställer inom jobbcoachning. Här får du tips på några konkreta nyckelkompetenser och faktorer som är värdefulla att komplettera sin kompetens med för att uppnå framgång på riktigt.

Vill du arbeta mer strukturerat och framgångsrikt med dina utmaningar för att nå större höjdpunkter och framgång?

Som medlem i vår utvecklingsplattform, ceExcellence, har du tillgång till ett brett urval av material inom olika ämnen och nyckelkompetenser för att öka din trygghet och framgång i arbetet. Skapa ett personligt konto på https://ceexcellence.se

Är du intresserad av Supported Employment utbildning? Besök CE Solutions hemsida för mer information om utbildning och handledning på: https://cesolutions.se/tjanster/utbildning/

Podden sponsras av:

ceexcellence.se - din utvecklingsplattform som jobbcoach som vill nå större framgång i din personlig utveckling och prestation.

sumetoarbetsmarknad.se – är ett digitalt metod- och chefsstöd för dig som vill jobba smart digitalt i vardagen med arbetsmarknadsfrågor. Sumeto är ett unikt digitalt, visuellt metod- och kompetensstöd för att underlätta och nå framgång i det dagliga arbetet. Gå in och boka en demo för att höra mer vilka möjligheter Sumeto kan hjälpa er med.

Podden produceras av CE Solutions AB.

Besök gärna CE Solutions hemsida (www.cesolutions.se ) för att läsa mer om våra tjänster, utbildningar, metoder och skräddarsydda kompetensinsatser för att kompetenssäkra verksamheter och kompetensutveckla medarbetare inom jobbcoachning/arbetsmarknadsfrågor.

Stort Tack för att du lyssnar på podden!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör cesolutions. Innehållet i podden är skapat av cesolutions och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.