Har du koll på vilka kompetenser och förmågor som anses vara vinnande för framtiden och de bakomliggande faktorerna? I det här avsnittet går vi igenom de kända trenderna som påverkar arbetsmarknaden och de kompetenskrav som ställs på medarbetare.

Kompetenskrav som du i din roll behöver ha koll på men även för dig själv att utvecklas inom.

Vill du utvecklas inom framtidens kompetenskrav så som självledarskap, personlig effektivitet, growth och learning mindset?  

Som medlem i vår utvecklingsplattform, ceExcellence, har du tillgång till ett brett urval av material inom flera av framtidens kompetenskrav och nyckelkompetenser för din personliga utveckling. Skapa ett personligt konto på https://ceexcellence.se

Är du intresserad av Supported Employment utbildning? Besök CE Solutions hemsida för mer information om utbildning och handledning på: https://cesolutions.se/tjanster/utbildning/

Podden sponsras av:

ceexcellence.se - din utvecklingsplattform som jobbcoach som vill nå större framgång i din personlig utveckling och prestation.

sumetoarbetsmarknad.se – är ett digitalt metod- och chefsstöd för dig som vill jobba smart digitalt i vardagen med arbetsmarknadsfrågor. Sumeto är ett unikt digitalt, visuellt metod- och kompetensstöd för att underlätta och nå framgång i det dagliga arbetet. Gå in och boka en demo för att höra mer vilka möjligheter Sumeto kan hjälpa er med.

Podden produceras av CE Solutions AB.

Besök gärna CE Solutions hemsida (www.cesolutions.se ) för att läsa mer om våra tjänster, utbildningar, metoder och skräddarsydda kompetensinsatser för att kompetenssäkra verksamheter och kompetensutveckla medarbetare inom jobbcoachning/arbetsmarknadsfrågor.

Stort Tack för att du lyssnar på podden!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör cesolutions. Innehållet i podden är skapat av cesolutions och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.