Utmanarpodden

Utmanarpodden har sin första gäst - träningsinstruktören och kvinnan bakom träningsföretaget TaudienTraining, Marlene Taudien. Hon åkte på sin första träningsresa som deltagare 2012 och tänkte att hon kunde göra det bättre. Sju år senare driver hon ett företag som inriktat sig på just träningsresor inom Sverige och utomlands. Ing-Marie och Magnus fascineras av hennes driv, samarbetsförmåga och entusiasm. Ing-Marie och Marlene förklarar vad Träna ledarskap är. I detta avsnittet diskuteras vikten av att både träna din kropp och att träna ditt ledarskap.

Utmanarpodden - för dig som vill och vågar utvecklas genom livets utmaningar. Avsnitten vänder sig till dig som ledare, medarbetare, föreningsaktiv, förälder eller kort sagt; som människa.

Podcasten finns på Acast, iTunes och SoundCloud. En produktion av och med Ing-Marie Rundwall från Rundwall Konsult och Magnus Carlsson från MC Produktion.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ing-Marie och Magnus. Innehållet i podden är skapat av Ing-Marie och Magnus och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.