Sämst i världen? Podden som lindrar föräldraångesten

Vinner tonåringarna argumentationen varje gång? Misslyckas du med att göra barnen delaktiga i besluten? Att förhandla med barn kan vara så frustrerande att vi bjöd in en av landets främsta experter till studion. Lars-Johan Åge utbildad i förhandling på Harvard Law School och har arbetat med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han är förhandlingsprofessorn som också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati och berättar för vår Matilda Westerman att även om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama, så är hemligheten för att få till en lyckad lösning densamma.

Boktips

Happy, happy - fem steg för att komma överens med vem som helst - Lars-Johan Åge (Volante).

----

"Sämst i världen?" är en podd från Generation Ordning. Varje dag hjälper vi dig att förstå hur du hanterar pengar lite smartare och organiserar vardagen lite klokare. Följ oss på Instagram via @generationordning eller vår föräldrakanal @go.foralder

Programledare: Matilda Westerman. Producent: Gabriella Lahti. Tekniker: Matti Palm.

Podden görs av VVV Media för Generation Ordning.  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Vad Vi Vet. Innehållet i podden är skapat av Vad Vi Vet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.