Solvalla Podcast bygger upp inför Prix Readly Express nästa onsdag. Readly Express-ägaren Rolf Andersson gästar och berättar om hur man ersätter en av världens bästa tävlingshästar med ett avelsintresse som går utanpå det mesta. Rolf har loggat in och kollat in 500 av Readly Express avkommor!

Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och vikarien Ola Lernå minns sina bästa Readly Express-stunder.

Dessutom diskuteras om wild card fyller någon funktion på Solvalla eller i svensk travsport – såväl Malmrot som Forsberg försvarar dess existens.

Forsberg berättar om sitt besök på Vaggeryds travbana, vilket slutade med att han tvingade Stig H Johansson vända på E4...Lacke stoppar in en enprocentare till kvällens V86-omgång som bygger på att pappa Caballion var bäst utan skor!

Och så beskrivs ramarna för publik på Solvalla från och med fredagens tävlingar. 100 ”frigående” besökare och öppen restaurang, Solvalla kör flera toppdagar i juni med samma upplägg.

Gäster: (per telefon) Rolf Andersson, Lacke.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Solvalla. Innehållet i podden är skapat av Solvalla och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.