Oj, vad du kommer att gripas av Shori Zands story och brinnande entreprenörshjärta. Det här är ett avsnitt som spänner över alla känslor – från glädje och eufori till sorg och tårar. Shoris historia från Iran till entreprenörsresan med Avesina Group och 1 400 anställda är en 10:a bara den. Och då har vi bara skrapat på ytan. Shori Zand delar också:

– Hur hon som udda fågel fick kämpa för att lyckas i Sverige (och hur det är att driva företag som invandrare i Sverige)

– Vad hennes resa kan lära oss om integration

– Bästa råden till andra med "fel bakgrund"

– Kritiken mot entreprenörer som vill bygga företag för snabbt

– Vad hon investerar i just nu

– De viktigaste trenderna som kommer att forma framtiden

och mycket mer.

Visst har du läst tillräckligt för att luta dig tillbaka och lyssna/njuta/gråta/glädjas? Trevlig lyssning!

I Ordinary People who do Badass Things berättar Sveriges främsta entreprenörer hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste företag och varumärken. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Alla avsnitt och intervjuer på www.driva-eget.se.

Ordinary People who do Badass Things ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör We are Business. Innehållet i podden är skapat av We are Business och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.