I veckans episod träffar jag Olga Grönvall Lund som är grundare av Reformaten, en ideell förening som vill lyfta upp och påskynda debatten om omställningen av matsystemet. Man vill göra omställningen attraktiv, god och rolig – vilket den kan vara om den serveras rätt. Reformaten har bara 1,5 år på nacken som ideell förening men har åstadkommit mycket under sin första levnadstid vilket ni kommer höra mer om i dag.

I dagens avsnitt pratar vi om Olgas bakgrund, var hennes engagemang kommer ifrån och hur hon ser på framtiden för Reformaten. Vi pratar om nyvunna erfarenheter, vilka hinder och möjligheter som finns framåt och lite om livet generellt.

Det här är ett avsnitt ni inte får missa och jag garanterar att ni kommer smittas av Olgas härliga energi. Det är näst intill omöjligt att inte göra det. Vill du engagera dig i reformaten eller bara veta mer så hittar du info på instagram under @reformaten och på reformaten.com på nätet.

--

Gillar du den här podcasten så ber jag dig att prenumerera via den poddspelare du använder, ge podden ett bra betyg och tipsa gärna dina vänner.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Cullberg. Innehållet i podden är skapat av Johannes Cullberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.