I veckans episod träffar jag kocken, restaurangägaren, entreprenören och profilen Johan Jureskog. Johan driver restaurang AG och även Rolfs Kök i Stockholm och sin egen hamburgerkedja Jureskogs. Han har även en egen linje med produkter som kallas Jureskog Selection som ni hittar i många av de större dagligvarubutikerna.

Johan var under åtta år medlem i Svenska kocklandslaget och vann med dem Matlagnings-OS 2004. Han har medverkat i massor med tv-program och är av de större matprofilerna vi har i Sverige, särskilt när vi pratar kvalitetskött och hamburgare.

I dagens avsnitt går vi igenom viktiga frågor som hans syn på kött vs hållbarhet, vi pratar om hans kärlek till råvaror och vad som är viktigt i livet. Självklart går vi också igenom en rad av de lyssnarfrågor jag har fått in på Instagram som hur man gör den perfekta hamburgaren och mycket annat.

Gillar du den här podcasten så ber jag dig om tre saker:

  1. Prenumerera via den poddspelare du använder
  2. Ge podden ett bra betyg, det betyder massor för mig!
  3. Tipsa dina vänner. Ju fler som lyssnar desto större chans har vi att ta tillbaka makten över vår egen hälsa och även vara med och påverka planethälsan åt rätt håll.

Vill du följa det jag gör kan du hitta mig på instagram @johannescullberg, youtube: Hälsotipset med Johannes Cullberg. Johan hittar du @johanjureskog, @restaurang_ag, @jureskogs.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Cullberg. Innehållet i podden är skapat av Johannes Cullberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.