I det fyrtiofemte avsnittet av Snöskoterpodden gästas vi av första norska poddgästen som även är en av de bästa kvinnliga skotercrossåkarna i VÄRLDEN, nämligen Malene Cottew!

Malene bor sedan 2 år tillbaka i USA och tävlar i den amerikanska proffsligan AMSOIL-serien. Hon har 4 VM-medaljer, ett flertal NM-medaljer och åtskilliga andra meriter under hennes år som skotercrossåkare. Hur är det att leva som professionell skotercrossåkare? Hur är det att tävla i USA? Hur är det att pusha sina gränser varje dag? Svaren får ni i dagens fullspäckade avsnitt! Jag är enormt glad över att ÄNTLIGEN kunna presentera detta avsnitt för er.

Notera: Detta avsnitt är inspelat på distans och ljudkvalitén blev tyvärr lite lidande denna gång. Ber om er förståelse och är övertygad om att ni kommer gilla innehållet.Snöskoterpodden presenteras STOLT i samarbete med Polaris Snöskotrar och Fogelsta Släpvagnar.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sledtrax Magasine. Innehållet i podden är skapat av Sledtrax Magasine och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.