Förvandlingspodden

Tänk på något vackert

Det är ett evigt krigande med våra tankar, vi bestämmer oss för att tänka positivt, men finner oss i våra negativa och rädda tankemönster gång på gång, Varför? I detta avsnitt pratar vi om just det och ger tips på hur du kan bygga struktur och rutiner som omringar dina negativa tankar och får dig att trots allt tänka positivt och göra saker som du vill och behöver göra. När vi lyckas är vi mer positiva och ju oftare vi kan lyckas vara positiva, desto lättare blir det att tänka vackra tankar även undermedvetet. Om vi ändå tänker på något, varför inte då tänka på något vackert. Vi delar också med oss av våra egna till vägar gång sätt för hur vi gör och uttrycket "Let's go champ" kommer att vara väldigt logiskt för dig när du lyssnat klart på detta avsnitt. 

Vi finns på flera sociala medier, nedan finns länkar för att följa oss där. Viktigt är också att du trycker på "subscribe" till Förvandlingspodden där du lyssnar. 

Följ oss på Instagram här.

Följ oss på Facebook här.

Följ oss på Twitter här.

/Mathias & RickardFörvandlingspodden  

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Förvandlingspodden. Innehållet i podden är skapat av Förvandlingspodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu