Veckan gäst Thomas Persson är generaldirektör för Yrkeshögskolan, har varit förvaltningschef i Stockholm och började sitt yrkesliv som lärare. Kornhall & Netz har bjudit in honom eftersom han ledde den så kallade förstatligandeutredningen. Utredningen skulle lägga fram en modell för hur staten skulle kunna bli huvudman för skolor i Sverige igen. Resultatet blev 1300 sidor. Vad kom Thomas fram till?

Om du vill kommentera, ställa frågor eller föreslå ämnen och intervjupersoner är du välkommen att mejla per(a)kornhall.se eller ingela.netz(a)gmail.com.

Läs mer om podden Kornhall & Netz och programledarna på Arena Idés webbsajt, https://arenaide.se/kornhall-netz/

Arena Idé är en progressiv, partipolitiskt obunden tankesmedja med fokus på arbetsmarknad, ekonomisk politik, välfärd och demokrati. Vi är en ideell förening och finansieras av fackföreningsrörelsen. En del av Arenagruppen.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Per Kornhall och Ingela Netz, i samarbete med Arena Idé. Innehållet i podden är skapat av Per Kornhall och Ingela Netz, i samarbete med Arena Idé och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.