Vi viger ett helt avsnitt åt vin ihop med Jespers chef Nathalie Nilsson som driver vinbaren Volare i Visby.

Vi diskuterar naturvin med lätt smak av fekalier, tabbar som när man råkar servera ett vin för 450:-/glas som husets vin och varför tvingar Ryssland enligt lag Möet att kalla sina champagner för mousserande vin medans de ryska inhemska mousserande vinerna ska kallas för champagne?

Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd.

Fred, kärlek och Fernet!

Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Nathalie Nilsson

Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.se

Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang

Följ oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hänt På AB. Innehållet i podden är skapat av Hänt På AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.