Mitt Ledarskap Podden

Det här är Elisabeth Björk – det känns nästan som att man sitter framför en kunglighet inom ledarskap när man sitter framför henne – en sorts ledarskaps-audiens. Elisabeth är den första chef jag hört som medvetet beskrivit sig som introvert - äntligen säger jag! Stort tack för det Elisabeth! Hon är tyst långa perioder men knivvass i sina svar och ger paradoxalt ifrån sig en massor av energi. Fortsätt lyssna så förstår ni…

Bra berättelser om ledarskap och kultur hittas inte på. De hittas. Därför startade vi en podcast med vanliga chefer från utvalda organisationer som sedan länge på ett medvetet sätt arbetar med sitt ledarskap…och just därför är stolta över sin kultur. 

Skillnaden mellan en bra och en dålig chef är att en bra chef tillvaratar våra olikheter och får sin personal att växa! Därför vänder vi oss till unga talanger som letar efter rätt arbetsplats att utvecklas på, vi vill ge dig exempel på bra ledarskap från de allra bästa! De som just vill se dig växa! Vi tror nämligen att nyckeln till att behålla dig som talang stavas just LEDARSKAP.

I Mitt Ledarskap Podden ger vi dig därför ledarskapsresor från IKEA, Ericsson, Atlas Copco, Husqvarna, SAAB, Sweco, PwC, Sodexo, Försvarsmakten och Astra Zeneca. Genom dessa chefers berättelser, idéer och misstag påminns vi om att bra ledarskap inte är en slump utan något som vissa organisationer arbetar hårt med att förtjäna…

Per@mittledarskappodden.se

www.mittledarskappodden.se

https://www.mindset.se/

https://promoteint.com/ For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Per Falk. Innehållet i podden är skapat av Per Falk och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu