Ibland går det inte som man tänkt sig? Känns temat igen?

Egen sjukdom och sena avhopp har präglat arbetet med ”Spännande möten” de senaste veckorna. Men sådan är verkligheten och då får man anpassa sig.

Visst, jag hade kunnat hoppa över ett avsnitt, men lovat är lovat. Så istället för en ny gäst får du fyra kortavsnitt från spännande samtal som jag haft med poliser under de senaste åren.

Jonas Trolle är kriminalpolisen som avslöjade ”Kapten Klänning” ett högt polisbefäl som ägnade sig åt sexuella övergrepp. Numera är Jonas chef för Centret mot Våldsbejakande Extremism.

Lena Ljungdahl är före detta spaningspolisen som utbildar skolor och företag i säkerhetsarbete, driver podden ”Över min döda kropp” och gör succé som krimförfattare.

Maggie Tedla jobbar som ingripandepolis mitt i den så kallade verkligheten. Här får i en inblick i hennes vardag.

Och slutligen Johan Heed, dialogpolisen som har tydliga åsikter kring koranbränningar, yttrandefrihet och politikernas inblandning i polisens arbete.

Moderator: Gunnar Oesterreich

Musik: Mattias Klasson/Daniel Olsen

Distribution: Acast

Samarbetspartners: Life Genomics, Gröna Gårdar, Funmed

Hitta allt om podden: 

Websida: https://spannandemoten.se/

Instagram: @spannandemoten

Facebook: https://www.facebook.com/spannandemoten

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/

Kontakt: [email protected] eller via sociala medier

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gunnar Oesterreich. Innehållet i podden är skapat av Gunnar Oesterreich och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.