Fannys Förebilder
64. Carolin Solskär - Om Metoo och att alla kan bidra till förändring
Avsnitt

64. Carolin Solskär - Om Metoo och att alla kan bidra till förändring

Veckans gäst är Carolin Solskär. Hon började sin karriär som sjökock för att sedan hamna i IT-branschen. År 2019 blev hon utsedd till årets IT kvinna. 

Hon var också en utav initiativtagarna till Metoo manifestationen på Sergels torg i Stockholm vilket såklart var en av anledningarna till att jag bjöd in henne. Metoo har gjort en så enormt stor skillnad för kvinnor och jag var nyfiken på hennes berättelse. Efter att ha pratat med Carolin blir det så tydligt för mig att alla kan vara en del utav en förändring. Alla behöver inte starta en manifestation, men det ligger i det där lilla vi gör varje dag. 

Vi pratar också om hur hon lämnat 2020 som ett tomt ark för att fundera på vad hon själv vill jobba med och vad som är i linje med hennes värderingar. Det tycker jag är så modigt och jag tror att många skulle behöva tänka som henne. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fanny Widman. Innehållet i podden är skapat av Fanny Widman och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu