Iveckans avsnitt möter jag MattiKlenell!

Hanär inredningsarkitekt och formgivare som du säkert känner igenefter hans uppdrag som konstnärlig ledare för den uppmärksammaderenoveringen av Nationalmuseums restaurang, café och bar. Ettotroligt projekt där några av Sveriges främsta formgivare varitmed och skapat unik inredning. Uppväxt i Värmland medglaskonstnärer som föräldrar är det kanske inte heller konstigtatt han skapat många klassiker för bland annat finska Iittala. Iveckans avsnitt samtalar vi om allt det här men även skillnaden medatt arbeta i Sverige och utomlands.

Gågärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulanderså får du en notis när nästa avsnitt släpps. Gå ocksågärna in och skriv ett omdöme eller en recension så att flerahittar till Inredningspodden med mig Johanna Hulander!

Påinredningspodden.comfinnsalla avsnittsamlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast.Där kan du också lämna din mejladress för att få nyhetsbrev.

Följäven Inredningspodden på Instagram, @inrednings_podden ochFacebook, @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, önska gästersom du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varjeavsnitt! För samarbeten och sponsring [email protected]

#inredningspodden

Inlägget Inredningspodden möter Matti Klenell dök först upp på Inredningspodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aller media | Acast. Innehållet i podden är skapat av Aller media | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.