Den här veckan träffar jag Emma Olbers, inredningsvärldens Pippi Långstrump som vågar gå sin egen väg som designer och formgivare av hållbar design och miljövänlig inredning. Hon har tilldelats tidningen Residence pris som årets miljöprofil 2018, hon är nominerad till årets designer 2019 av tidningen RUM. Hon är också aktuell med att ha formgivit och inrett det gamla biblioteket på Nya Nationalmuseum. Lever hon som hon lär och vilka råd ger hon till oss som vill inreda mera hållbart?

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så vet du när nästa avsnitt släpps. Och gå gärna in och skriv ett omdöme så hamnar podden högre på listorna. På inredningspodden.com kan du prenumerera på nyhetsbrevet som mejlas ut en gång i månaden med start i slutet av januari! Följ oss även på Instagram och Facebook. Välkommen och hoppas du gillar avsnittet!

Inlägget Inredningspodden möter Emma Olbers dök först upp på Inredningspodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aller media | Acast. Innehållet i podden är skapat av Aller media | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.