I det här avsnittet åker Inredningspodden med Johanna Hulander till Sundborn och träffar Caroline Edman på Carl Larsson-gården. Vi spelar in i köket hemma hos Karin och Carl Larsson.

De var dåtidens mega-kändisar, hon inredde hemmet i en stil som var långt från dåtidens ideal med en stilblandning och färg som skulle komma långt senare. Dessutom var hon en textilkonstnär som skapade mönster som idag är så populära att bl a H&M gjort en specialkollektion med inspiration från henne. Och han målade av hemmet och familjen. I det här avsnittet åker jag hem till min hembygd och spelar in i köket hemma hos Carl och Karin Larsson. Ett avsnitt fyllt av inspiration, historia och tips på hur man skapar den populära stilen som blivit så populär, speciellt i jultider som nu.

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så vet du när nästa avsnitt släpps. Och gå gärna in och skriv ett omdöme så hamnar podden högre på listorna. På inredningspodden.com kan du prenumerera på nyhetsbrevet som mejlas ut en gång i månaden. Följ oss även på Instagram och Facebook. Välkommen och hoppas du gillar avsnittet!

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med designhotellet At Six.

Inlägget Inredningspodden möter Caroline Edman på Carl Larsson-gården dök först upp på Inredningspodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aller media | Acast. Innehållet i podden är skapat av Aller media | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.