Ringer det en klocka av igenkänning när du hör namnen Dagg, Stubbe, Kolonn, Pallo och Cube? De är alla namn på vaser som veckans gäst formgivit. Hon är keramiker, glaskonstnär, formgivare med en stil som är

Tidlös och elegant. Precis som hon själv! Hon tackar ofta nej till uppdrag som inte känns rätt till 100 %. Vi spelar in i den nya butiken hon just öppnat med hennes ständiga följeslagare som ni kanske hör i bakgrunden – Åke. Välkommen till Inredningspodden Carina Seth Andersson!

Alla avsnitt finns samlade på inredningspodden.com. Gillar du att lyssna kom ihåg att gå in och skriv en recension på Podcaster eller iTunes och dela podden till vänner och bekanta så allt fler hittar just HIT.

ÄR DU DEN JAG SKA SPELA IN MED I SOMMAR? I sommar kommer jag att spela in två lyssnar-avsnitt! Kanske är det Dig som jag får glädjen att spela in ett avsnitt med någonstans i Sverige, Finland, Norge eller Danmark! Du har ett stort intresse för design, arkitektur och inredning utöver det vanliga. Kanske snickrar du alla dina möbler? Samlar på något? Bor i ett hus eller en lägenhet som är unikt och värt att uppmärksamma? Eller kanske har du designat en trädgård som är utöver det vanliga? Hör av dig med bilder och kort fakta om dig eller den du tipsar om på mejl till mig på [email protected] eller skicka ett meddelande på Facebook @inredningspodd eller Instagram @inrednings_podden senast den 30 april i år!

Inlägget Inredningspodden möter Carina Seth Andersson dök först upp på Inredningspodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aller media | Acast. Innehållet i podden är skapat av Aller media | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.