Här kommer ett av de finaste och viktigaste samtal i Chefssnack om livet, inställning, positiva tankar och tro på framtiden. 

Under det senaste årtiondet har det pekat uppåt och framåt för Andreas Lind. Han började som försäljningschef på Visual Art 2010 när bolaget omsatte knappa 30 miljoner för att bli VD några år senare där han accelererade tillväxten både i Sverige och internationellt till +500 miljoner. När de sedan sålde halva bolaget till ett engelskt börsbolag, Ocean Outoor, där han tillträdde som Nordisk VD. Mitt i all framgång kom beskedet under förra året; obotlig cancer. 

Vad händer i en människas och småbarnsförälders huvud vid ett sådant besked? Hur kan man agera? Hur kan man tänka och styra sina tankar? Vad gör det med synen på livet och sin tillvaro? Andreas har nu bytt bransch för att i stället använda sina samlade erfarenheter med att hjälpa andra människor till bättre hälsa och välmående genom OneLab. Företaget och tjänsten som räddade hans liv. 

.   .   .

Häng med i snacket på poddens sociala kanaler:

Chefssnack på Linkedin

Chefssnack på Instagram

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Svante Randlert. Innehållet i podden är skapat av Svante Randlert och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.