Forklart
Forklart
Avsnitt

Kan vi spise bacon med god samvittighet?

I Norge liker vi å tenke at dyrene har det godt der. Men en ny Brennpunkt-dokumentar fra NRK rokker ved dette bildet.

Bildene i dokumentaren er samlet inn over flere år og viser norske griser som blir slått og sparket, kastrert uten smertelindring og som blir liggende syke uten å avlives.

Kan vi spise bacon med god samvittighet i Norge?

Norun Haugen har filmet innsiden av flere norske fjøs over fem år. Hun og Joacim Lund, som er matkommentator i Aftenposten, forteller om Norges griseindustri.

Vi følger Vær varsom-plakaten, og ansvarlig redaktør er Espen Egil Hansen.  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aftenposten. Innehållet i podden är skapat av Aftenposten och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.