Tänk er att ni har byggt om er van i flera månader inför den stora resan. Ni har bokstavligt talat jobbat dag och natt för att bli klara. YouTube och Vanlife Sverige-communityt har varit era bästa vänner för att lära er det ni inte redan kunde och ni är oändligt stolta över resultatet. Det enda som är kvar innan avfärd är installeringen av dieselvärmaren, som ni bestämt er för att leja bort till en certifierad verkstad så att allt blir rätt. Men när ni får tillbaka vanen från verkstaden får ni den ena otrevliga överaskningen efter den andra och det är ett under att vanen inte redan brunnit upp...

Emil Abrahamsson och Cordelia Mangia Jansson är Youtubers, filmare och klätterinfluencersarna som lämnade Stockholm för att resa runt i Europa i nio månader, i sin hemmabygda van. Tillbaka i Sverige har de nu fått nya perspektiv på allt från vad de vill göra i livet till disken.

Vi nördar ner oss i bouldering och vad som kan driva en person till att försöka klättra upp för samma sten under flera år, utan att ge upp. Emil och Cordelia berättar om vad som egentligen hände på verkstaden och delar med sig av sina viktigaste lärdomar från det som höll på att kosta dem deras drömresa. Ni hör ju, sjukt spännande lyssning!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Carl & Isabel Waite. Innehållet i podden är skapat av Carl & Isabel Waite och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.