En ”kärnfamilj” bestående av mamma, pappa och tre barn, flyttar från Farsta till Enskededalen i Stockholm. Ganska snabbt därefter väljer pappan i familjen att lämna, han går ut genom dörren och kommer inte tillbaka. Hur kan ett sådant beslut påverka barnen?

Tom växer upp med två syskon, en äldre syster och en tvillingsyster. Han berättar om minnen, uppväxten, kaoset, lycka men även om sorg. Sorgen efter att hans tvillingsyster, Jessica, blev brutalt mördad endast 24 år gammal.

Hur påverkade det Tom? Vi pratar om känslor och hur sorg kan uttrycka sig. Man har ofta hört att tiden läker alla sår, men gör den verkligen det?

 

Tack Tom för att du vågar berätta din historia och om din sorg, tack

 

 

 

Brottpodden© since 2018

Hjärnan bakom Brottpodden är Joakim Åström. Med ett otroligt intresse för kriminologi, kom denna podcast till. Brottpodden - podden som pratar med människor som på ett eller sätt blivit starkt berörda av brott. Memo Elgueta står för ljud och bild redigeringen.

 

Brottpodden anthem: Utrulii - Väckarklockan (producerad av memo crescendo)

 

instagram:

@Brottpodden (facebook.com/brottpodden)

@astrom0420 / Jocke /Host/Hjärnan

@memo.crescendo / Memo /Ljud&Bild (facebook.com/memocrescendo)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Joakim Åström & Memo Elgueta. Innehållet i podden är skapat av Joakim Åström & Memo Elgueta och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.