Alkispodden
Episod 70. ...i alla våra angelägenheter
Avsnitt

Episod 70. ...i alla våra angelägenheter

Fredag och vi träffas för att prata om hur det är att använda 12-stegsprogrammet och dess (andliga) principer i alla våra angelägenheter, och vad som händer när vi gör det.

Vi pratar om kapitulation inför alkoholen, om att avbryta kampen och erkänna sig besegrad, om att byta spelplan, om att det som hade makt över oss förlorar den makten när vi erkänner oss maktlösa, om att maktlöshet ger stor frihet, om skillnaden mellan ansvar och släppa taget, om det absurda att vi inte är huvudpersoner i andras liv, om att erkänna när vi har fel, om att göra kontinuerlig självrannsakan, om att meditera på röda linjen, om att göra Brené Brown-TGIF-övningar på fredagar, och om att integrera rutinerna för tillfrisknande i det vardagliga livet.

Vi avrundar med att konstatera att det arbete som vi gör är både självförsvar och självutveckling, och att det i slutändan kanske är samma sak. OCH: att vi är extremt tacksamma över all kärlek och pepp vi får från er lyssnare. TACK för det! Vi älskar er.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johan & Roger. Innehållet i podden är skapat av Johan & Roger och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu