Alkispodden
Episod 69. När köksfläkten tystnar
Avsnitt

Episod 69. När köksfläkten tystnar

Den här fredagen unnar vi oss att prata lite mer fokuserat än vanligt om ANDLIGHET.

Vi pratar om svennehelger minus fylla, om premiärresor till Skottland, om köksfläktar som stängs av, om påhittade roller, om att använda traditionerna inom 12-stegsgemenskapen som grundstenar för relationer, om pengar, om proppfulla tunnelbaneövningar, om att släppa taget om ospecifika saker, om att rikta fokus och kärlek på viktiga saker., om att lägga näsan i blöt i andras business, om att bli bättre på att vara där vi är - och inte där vi inte är, om integraler, om att inte få svar på frågor utan istället ifrågasätta de svar vi får, om tanklösa tillstånd som rensar bort det rationella och om röda gorillor i en röd buss.

Vi konkluderar detta hobbyfilosofiska rum med att det är viktigt för oss att upprätthålla vår andliga spänst annars riskerar vi att falla tillbaka i våra gamla tankemönster - och att andligheten ger oss en temp på hur nära livet - och döden - vi är. Lätt att glömma bort när livet rullar på.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johan & Roger. Innehållet i podden är skapat av Johan & Roger och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu