”Jag är i en djup brunn så jag kan lika gärna stanna kvar där ett tag”

Johan och Roger träffas för årets sista Alkispodden-avsnitt innan juluppehållet. Vi pratar om sviterna av isolering, om Christmas Week (nytt koncept!), om att stanna kvar i sina karaktärsdefekter, om en varm och härlig offerkofta, om andlig spänst, om att inte göra dagliga rutiner varje dag, om att det blir bra nästa vecka, om att vara på sin vakt för att vara en god människa, om att personer som vi är förbannade på är våra bästa lärare, om Euphoria, om ett balanserat synsätt på sin egen utveckling, om vänskaper i nykterheten, om att ta rygg på människor i olika faser och om värdet av att prata med folk i berg-och-dalbanan.

Vi avrundar med en påminnelse om att ni som vill gärna får höra av er till oss om det skulle kännas jobbigt eller ensamt under julen (och annars också såklart). Vi finns här. Ni når oss som vanligt på Facebook, Instagram eller [email protected] Kram och god jul!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johan & Roger. Innehållet i podden är skapat av Johan & Roger och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.