MK Podden är tillbaka! Vi startar också på bästa sätt genom att välkomna ENSD Christina Edefors tillbaka till vår studio. Ingen skulle kunna vara en mer lämplig person att påbörja vår nystart än vår främsta förebild i Mary Kay i Norden. Christina kommer i dagens avsnitt att inte bara att berätta om hur hon arbetar i en utmanande tid, utan också hur hon låter sina tankar och attityd fortsätta visa henne vägen framåt. Låt dig inspireras och ta del av hur en sann ledare och entreprenör fortsätter att se de många möjligheter som finns både för henne själv och för dig.

 

MK Podden er tilbake! Vi ønsker ENSD Christina Edefors velkommen tilbake til studio. Det er ingen som kan gi oss en ny start som Mary Kays fremste forbilde her i Norden! I denne episoden forteller Christina hvordan hun tenker og jobber i en utfordrende tid. La deg inspirere av en sann leder og gründer som ufortrødent finner nye muligheter for seg selv og andre.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Lesley Cosmetics AB. Innehållet i podden är skapat av Lesley Cosmetics AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.