Podden sätter igång igen! Som ni har längtat (och vi).

Just det, efter ett ganska långt uppehåll sitter Edward Blom och Mats Ryd nu återigen framför mikrofonerna och med klirrande glas framför sig. 

Denna gång har de – på inbjudan av avsnittets sponsor, mjukvaruföretaget Agical – hamnat i Gamla stan i Stockholm, närmare bestämt i källarvalven under restaurangen ”19 glas” där det bjuds sicilianska vulkanodlade naturviner och mycket annat.

Edward har på sistone varit upptagen med att skriva, redigera och lansera sin bok ”I full blom”, vilket han berättar om för Mats, då han även passar på att hylla sin skickliga förlagsredaktör.

Som vanligt kastar sig de båda poddarna mellan samtalsämnena med en halsbrytande fart. Edward reder exempelvis ut skillnaden mellan smält ost och smältost, och berättar inget mindre än raketostens kulturhistoria samt om varför Jan Guillou nyligen bjöd honom på vit Bourgogne – och spår att poesiuppläsningar kommer att ta över musiktalangtävlingarnas roll.

I detta avsnitt avhandlas tre rejäla lyssnarfrågor: hur man bäst avnjuter Biff Rydberg, om det är tillåtet att äta pannkakor på onsdagar samt vad ett brännvinsbord på ett vinterbröllop bör bjuda på. Dessutom läser Edward ett lustfyllt skrivet avsnitt om sillens magi ur sin bok!

Skriv gärna till poddredaktionen: [email protected]

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Edward Blom, Mats Ryd & Tonic Produktion AB. Innehållet i podden är skapat av Edward Blom, Mats Ryd & Tonic Produktion AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.