Avsnitt 83 skulle mestadels ha handlat om eventsjukvård men det blev så mycket mer. Det pga att sjuksköterskeyrket ger oss oändliga möjligheter. Helena är en sjuksköterska som inte sparar på syrgasen. Hon blev sjuksköterska då hon hittade ett universitet där hon parallellt med studierna kunde lära sig att åka slalom samtidigt, eftersom att skidåkningen var viktigast. Och sjuksköterskebanan kom hon in på, på det mest märkligaste sätt….genom sin sjuka mamma. Och hela Helenas liv har präglats av sjuksköterskejobb på båt, i ambulans, i skog, på hästevent, vid sidan av rallybanor på olika ställen i Sverige. Lyssna, det går inte att sammanfatta.

#avsnitt83 #eventsjukvård #vikingline #ambulans #akvariefiskar #iva #ambulans #växjö #slalom #dermabond #smärklinik #svenskarally #björnskifs #suturering #sjöräddning #helikopter

Musik: https://www.bensound.com Funny song

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Andrea Berg och Johanna Bjerkert: Sjuksköterska och podcast. Innehållet i podden är skapat av Andrea Berg och Johanna Bjerkert: Sjuksköterska och podcast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.