I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, Siljan News podcast om livet i och kring Leksands IF, gästas Mats Ingels och Rasmus Näsman av föreningens vd Andreas Hedbom och general manager Thomas Johansson. "Bra spel i serien, mindre bra i slutspelet. Men det är mycket vi tar med oss in i framtiden från den gångna säsongen. Vi har byggt en otroligt bra grundstomme som vi nu skall utveckla". Att spelare kommer och går är helt naturligt. "Runt jul fick jag indikationer på att andra klubbar var intresserade av Juvonen, Hrivik och Cehlárik. Men redan i oktober hade vi börjat titta på olika alternativ, det gäller att spana hela tiden och att aldrig känna sig klar".

Vi pratar också om mopeder, leksandshjärtan större än Siljan, skägg, statistik och om anledningen till att föreningen bryter kontrakt med spelare. Rasmus väljer ut säsongens sämsta och bästa stunder för dam respektive herrlaget.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Siljan News. Innehållet i podden är skapat av Siljan News och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.