Nils-Eric Johansson: "Därför är AIK bäst på att vinna derbyn"
Avsnitt

Nils-Eric Johansson: "Därför är AIK bäst på att vinna derbyn"

Vi välkomnar tillbaka AIK-legendaren Nils-Eric Johansson till podden. I dagens extrainsatta avsnitt snackar om sina viktigaste derby-minnen och berättar om det unika i ett Stockholms-derby. Vi snackar upp superderbyt på Friends Arena mellan tabelltrean AIK och tabellettan Djurgården. Vad menar han med att han hoppas AIK vinner gråzonen i matchen och kommer Hjalmar Ekdal bli nervös av att ställas mot Henok Goitom? Det blir snack om förberedelser, skrock och spelidé inför derbymatcher. Hur håller man huvudet kallt? Varför har AIK ett psykologiskt övertag på Djurgården i derbyn? Hur blev AIK, AIK igen?

Dessutom pratar vi om Nisse egna framtid inom tränaryrket, ungdomsfotboll och är det hatten av eller hatten på för Rydströms jobb i Kalmar? Hur mår hans vänner Norling och Stahre i klubbar utanför Stockholm?


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Nyheter24 - Henrik Eriksson | Acast. Innehållet i podden är skapat av Nyheter24 - Henrik Eriksson | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.