Bli din bästa version
Avsnitt

76. Helena Lehmus: Om Att Lyfta Kvinnor I Säljbranschen & Att Bli Sitt Bästa Jag

Efter en tids frånvaro så är jag tillbaka med Helena Lehmus där vi verkligen har ett ärligt och djupt samtal. Hon är en kvinnlig företagare i en mansdominerad bransch vilket är försäljningsbranschen. Helena har inspirerat kvinnor från sin resa att bli mer aktiva inom försäljning. Hon vill att säljbranschen förändras för att få in mer kvinnor och hon har gjort det till sitt kall för att leda denna förändring. Helena inspirerar kvinnor att göra större affärer, ta sig an förhandlingar, även att våga göra förändringar i sitt liv som att starta företag, att hantera en utmaningsdepression, att man kan kämpa sig till att vara sin bästa version med diagnosen emotionellt förhöjd förmåga som Helena kallar det, tidigare kallades det borderline. Helena har tidigare jobbat som försäljningschef på miljonärmagasinet och mediabolaget Connoisseur. Hon och teamet ökade omsättningen med 25 % under hennes tid där. Nu idag driver hon Stockholm sales insitute som utbildar företagspersonal, ledningsgrupper och egenföretagare i försäljnings och förhandlingsteknik.

Vi pratar om allt det här jag har nämnt och lite till och såklart hur man blir sin bästa version. Utan vidare introduktion här är Helena Lehmus.

Ni kan läsa mer om Helena och Stokholm Sales Institute här https://www.stockholmsalesinstitute.se/

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kim Schoultz. Innehållet i podden är skapat av Kim Schoultz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.