Bli din bästa version

I det här avsnittet har jag med mig värderingsexperten Mia Hultman. Mia är en föreläsare, författare och jobbar med värderingskultur inom företag och organisationer. Innan Mia började jobba som värderingsexpert skulle hon bli läkare, hon blev först sjuksköterska och flyttade till USA. Där fick hon upp ögonen för Disney som är världens ledande verksamhet inom värderingskultur. Mia utbildade sig på Disney och har idag jobbat med utveckling och värderingsprocesser i 30 år.

Vi pratar om hur företag kan skapa en värderingskultur på riktigt. Hur man med en tydlig värderingskultur kan få företag att växa och gå bättre. Hur våra värderingar styr våra beslut, hur vi kan bli medvetna vilka värderingar vi har och även hur vi kan ändra dem. Vi pratar om me too och vad som kan tänkas behöva hända nu när det har lagt sig lite. Vi pratar även om digitalisering kopplat till företag. Utan vidare introduktion här är Mia Hultman.

För er som är intresserade av ljudböcker www.storytel.se/bastaversion

För er som är ute efter co-workingspace och lokal www.convendum.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kim Schoultz. Innehållet i podden är skapat av Kim Schoultz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.