Midsommar är förbi, men podden fortsätter i sommarvärmen! Hans och Gillis pratar om olika typer av växter, men vad är det för 3 meter hög växt som Gillis hittade på tomten? Tidningarnas påverkan är stor och även det politiska spelet inom journalism . Vilka regler och förhållningssätt har de olika tidningarna i Sverige?

Var allt verkligen bättre förr? Hans och Gillis pratar om utveckling och påverkan. Vi har fått boktips av lyssnare om en bok av Ulla Winblad. Gillis berättar om hennes liv och alter egon. Var Ulla prostituerad? Den digitala valutan är populär på nätet. Vad är bitcoin? Hur funkar den jämfört med vanliga valutor? Hans rätar ut frågetecken!

Följ @vidmogenalder på Instagram och Facebook! Och betygsätt/recensera gärna podden på iTunes. Synpunkter, tankar och frågor skickas till [email protected] eller via ett meddelande på sociala medier!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hans Dalborg & Gillis Herlitz. Innehållet i podden är skapat av Hans Dalborg & Gillis Herlitz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.