Inspodden - Motivation från Marbella

NAMAFUCKINGSTE - Emilia grundaren till Silent Yoga Sweden vill ändra synen på prestationen kring yogan och påminna alla " It´s a practise not a performance " En helt magisk, fantastiskt kvinna fick vi äran att träffa för första gången då vi var med på ett av hennes yoga pass i San Pedro där hon gav Yogan en helt annan mening för oss och tog det till en helt annan nivå. San Pedro och Marbella är en plats hon återkommer till flera gånger per år och varit de senaste 20 åren, en plats där hon finner ro och lugn med sin familj i sitt hus. 

Vi får följa denna drivna kvinnans resa och allt som kommer ur denna munnen är GULD så in och lyssna, inspireras, slut ögonen och ta ett djupt andetag in genom näsan och låt det gå hela vägen ner i magen och andas ut genom munnen, slappna av i axlarna - Det är så enkelt men ändå så förbaskat svårt. 

Inte bara Yoga proffs utan säljer även sina egna Yoga Mattor som ni hittar på instagram @yggdrasil_by_sweden samt kommunikations ansvarig för Pernilla Wahlgren och även podcasten Wahlgren & Wistam. Mamma till två fina barn och fru in och lyssna på livets upp och ned gångar till att idag vara denna fantastiska Emilia. Följ henne och medverka på Silent Yoga - @namaste_by_emilia

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Inspodden. Innehållet i podden är skapat av Inspodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.