Paleoteket - läkande kost och livsstil
Paleoteket - läkande kost och livsstil

Paleoteket - läkande kost och livsstil

Fördjupande kunskap, effektiva metoder och inspiration för att minska symptomen av autoimmun sjukdom, magbesvär, allergier, och kroniska hälsobesvär.

Vi som gör podcasten är:

- Karl Hultén (biomedicinare och författare som själv minskat sina symtom av autoimmun sjukdom och sedan hjälpt hundratals personer att göra detsamma)

- Anna-Maria Norman, (beteendevetare och certifierad hälsocoach)

Podcasten är gratis att lyssna på. Om du uppskattar den får du gärna ge en gåva:

Det bästa för oss vore om du vill ge en månatlig gåva via vår patreon-sida: www.patreon.com/paleoteket. Du kan själv välja storleken på din gåva och du kan välja om du vill betala per avsnitt eller om du vill ge ett belopp per månad. Föreslaget belopp är 2 dollar per avsnitt men detta kan du korrigera både nedåt eller uppåt så att det passar dig. Vi väljer att under sommaren 2019 testar vi om denna typ av gräsrotsfinansiering kan vara ett sätt att bekosta arbetet med podcasten. Visar det sig fungera kommer vi att utveckla konceptet under hösten 2019 med ytterligare bonusar för de som är patreons. Tycker du att detta låter intressant? Var då med och stötta oss redan nu.(Det går också att SWISHa en gåva till nummer: 1231496728 eller betala till BG 785-9267. Som meddelande skriv "gåva".)

Vi är aktuella med boken: Autoimmun handbok - för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom. www.paleoteket.se/autoimmunhandbok

Vi finns på www.paleoteket.se på www.facebook.com/paleoteket.se och på www.instagram.com/paleoteket.se

Antal avsnitt: 44

Senaste avsnittet:

En podcast av: Karl Hultén och Anna-Maria Norman