DIVISION9

Nu släpper vi den extremt feta nyheten till icke patrons att Division9 höjer ribban för poddmerch: Vi släpper officiellt en egen sneaker under namnet READY. Kolla in den på www.division9.se 

Den här oerhört snygga sneakern vi valt, är tillverkad i utsökt kalvskinn från Toscana. Skinn på såväl utsida som insida vilket gör att skon andas naturligt. Skon är handgjord i 25-30 olika moment i en fabrik i Fiesso D’artico utanför Venedig i Italien. Det är en familjeägd skofabrik som bl a tillverkar skor för Louis Vuitton, Prada, Balenciaga . Färg: Triple White

Vi tillverkar den i samarbete med Patrik Ekwalls märke Difficult by P som gästar oss denna vecka för att berätta mer om processen och hur man bygger ett eget skomärke. 

OBS endast 40 par finns kvar att beställa i denna begränsade utgåva och de kommer sannolikt att försvinna denna veckan så det är bråttom om du vill ha ett par. Upplagan är på 75 par och samtliga par kommer att vara numrerade. 

I övrigt denna vecka: Allsvenskans olika konflikter med flaggor och frisparkar, Champions Leauges kanske fetaste match någonsin, Uniteds svacka och annat kul. 

Vill du bli patron och få förtur på allt vi erbjuder samt den extremt sköna extrapodden Eftersnack: besök www.patreon.com/division9 och gör det enda rätta. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör DIVISION9. Innehållet i podden är skapat av DIVISION9 och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.