Feminvest
Avsnitt

164. Mor och Dotter om att driva bolag tillsammans & finanstwitter som härjat på stan

Dela

I veckans avsnitt av Feminvestpodden berättar Elin om sin helg med en finanstwitter-träff med ett intressant avslut. I samma veva funderar Michaela över flygindustrins närvaro på börsen, vad kommer att hända framåt och hur ska man egentligen utläsa rapporterna som kommer?

I entreprenörsdelen har vi med oss en härlig duo, mor och dotter. Nadia och Isabelle Lalami som berättar om att driva bolag tillsammans. Vi pratar om hur de kombinerar erfarenhet med innovationstänk och trender, med deras SaaS-bolag MyFurn. De har skapat verktyget för att passa förändrande krav på en modern arbetsplats. Målet är att allt gällande en kontorsverksamhet ska du kunna få hjälp med hos Myfurn.

Med MyFurns plattform kan du ladda upp en planritning, få den i 3D, visualisera och möblera i 3D och sedan kunna beställa dess möbler och inredning och få detta på plats enligt ritning.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Feminvest. Innehållet i podden är skapat av Feminvest och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.