Del 3 av 5. Balkongkriget
Avsnitt

Del 3 av 5. Balkongkriget

DRAMAKOMEDI: Vänskap och demokratiska principer raseras när en granne bygger en balkong och Henrik blir alltmer krävande...

Henrik har ökat doseringen på sömnmedel och har smärtor i hjärtat. Han köper en pressenning för att bevisa att lägenheten sjunker i värde och blir alltmer krävande i sin kamp!

Henrik försöker tvinga de närmaste vännerna att knacka dörr för att uppmana grannarna att rösta nej till balkongen. Reine hånar Daphnes funktionsvariation och Daphne hämnas skoningslöst.

Balkongkriget

Manus av Magdalena In de Betou Dramaturg: Magnus Lindman, Lars In de Betou Medverkande: Magnus Roosmann, Ia Langhammer, Pia Halvorsen, Jonas Gardell, William Spetz, Hans-Christian Thulin, Therese Kärrman, Christina Schollin, Johan Paulsen, Elsa de Frumerie, Aziza Dhaouadi och Claes Borgström. Musik: Johan Skugge och Lars In de Betou Ljud: Eric Nyblaeus Ljud: Johan Skugge Regi: Lars In de Betou

Finns tillgänglig för lyssning och nedladdning fram till 19 april 2022.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.