Prestationspodden

Med frasen “Stillasittandet är den nya rökningen” och frågor som “Hur kommer man ur paddkoman i soffan?” och “Hur mycket ska vi egentligen röra oss? "Är det skrämtid och nu med helgens skärmkonfliker i våra familjer färskt i minnet träffade vi pappan och entreprenören Martin Hollstrand. Efter en kort stund insåg vi att Martin tillsammans med sina kollegor verkligen gör konkreta saker för allas vår hälsa. De hjälper dig att få insikt och bygga balans mellan skärmtid och fysisk aktivitet. Bryta med ditt stillasittande liv med en smart blandning av teknik och psykologi.

Vi fick svar på alla våra frågor och mycket därtill i ett intressant och trevligt samtal med en ödmjuk kille som väljer att leva livet i naturen.

Lyssna på Martins egen historia om hur han varit med om att bygga Internetsverige vi känner idag till att bryta med storstadsstressen och flytta till Åre med familjen.

Läs mer på https://www.scriin.com/ och https://www.scriin.org/. Följ SCRIIN på Instagram på @scriin

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Caroline Norbelie. Innehållet i podden är skapat av Caroline Norbelie och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu