Att vara pappa kan vara svårt, vi kan ligga på en skala från donerad sperma till father of the year, men dom flesta av oss vill nog helst känna att man duger på en mellanmjölksnivå. Vi har sällan några manliga förebilder som visar vägen och ofta har män själva erfarenheter från att ha vuxit upp med en frånvarande far. Det är lite upp till oss själva på vilken nivå vi vill lägga oss, kraven är inte så höga. Ta ut lite föräldraledighet och världar hurrar eller så strunta i det och alla bara rycker på axlarna. Men om man nu har bestämt sig för att försöka satsa på att vara en bra förälder vart vänder man sig då, vart kan man söka praktisk och emotionellt stöd?

Gäster i programmet är Mats Berggren som arbetar på organisationen MÄN med 20 års erfarenhet av att ha drivit pappagruppsverksamhet och Jocke Kellokumpu som sitter i MÄNs styrelse. Vi har också med ett magiskt inslag med Fille Leiva Wenger, känd från bland annat Ison och Fille, där han funderar över sin egen roll som pappa och berättar hur det var att växa upp utan en pappa.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör MÄN. Innehållet i podden är skapat av MÄN och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.