Sonderpodden om organisation & ledarskap

I dagens podd intervjuar vi Johanna Frelin som är VD för Tengbom arkitekter. Johanna har en bakgrund som journalist på SVT där hon också gjorde chefskarriär och blev känd som kvinnan som gav Björne från Björnes magasin sparken. Johanna har även varit VD för utbildningsföretaget Hyper Island och har nyligen blivit rekryterad till VD-posten för Riksbyggen.

Vi pratar om ledarskap och särskilt om ledarskap för kreativa människor där det handlar om att utveckla den kollektiva förmågan och att facilitera snarare än att peka med hela handen.

Om du gillar Sonderpodden får du gärna gå till poddbiblioteket i din poddapp eller på iTunes, scrolla fram till Sonderpodden och sätt ett betyg på podden. Ge oss också gärna kommentarer om vad du gillar med podden.

På vår hemsida sonder.se finns det fler poddar, guider och whitepapers att ladda hem. Där kan du också anmäla dig till våra frukostseminarier i Stockholm.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sonder AB. Innehållet i podden är skapat av Sonder AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu