150. Charlotte Cronquist - Det perfekta (tantra)sexet
Avsnitt

150. Charlotte Cronquist - Det perfekta (tantra)sexet

Dags att spice:a upp ditt sexliv? Varsågod! Här kommer ett avsnitt med en supergenerös sexexpert: Kärlekskrigaren & tantraexperten Charlotte Cronquist! Charlotte är relationsexpert, lustcoach och journalist och erbjuder onlinekurser, coaching och böcker inom kommunikation, tantra och närvaro till både par och enskilda. Hon driver också podcasten "charlottepodden" där hon pratar om kärlek, relationer och sexualitet, samt driver bloggen “lustochliv” med samma tema. Charlotte brinner för att hjälpa och utveckla enskilda individer och kärlekspar att känna sig trygg i sig själv, att älska sig själva och varandra, och få bättre självkänsla! I veckans avsnitt pratar vi om hur vi bjuder in lusten i våra liv, hur vi kommer närmare vår partner, om det perfekta sexet, och såklart grottar vi ned oss i vad tantra faktiskt är! Ett av mina favoritavsnitt hittills! Varsågoda!

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

iTunes: http://apple.co/1XZqDAm

Acast: http://bit.ly/LyckopoddenAcast

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

Ange koden LYCKA för 15% rabatt på Hypnotication.com

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agnes Sjöström och Fredrik Ankarsköld. Innehållet i podden är skapat av Agnes Sjöström och Fredrik Ankarsköld och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.