#företagarpodden
#Företagarpodden #205: Myndighetsranking och regelbörda
Avsnitt

#Företagarpodden #205: Myndighetsranking och regelbörda

Vad tycker svenska företag om dialogen med myndigheter? Och hur fortgår arbetet med att bekämpa regelbördan för svenska småföretag? Det tar vi reda på i veckans avsnitt.

Veckans avsnitt gästas av Helena Fond, Företagarnas expert på regelförenkling och arbetet mot regelbörda. Har tidigare arbetat som biträdande regionchef och projektledare på Företagarna Stockholms län, Mälardalen och Gotland, samt som projektledare på Moderaterna och konceptansvarig på Ung Företagsamhet.

Vi bjuder på det viktigaste från Företagarnas nya myndighetsrankning. Med rapporten vill Företagarna hjälpa myndigheter att förbättra sin service gentemot mindre företag genom att ge en fingervisning på hur myndigheten betraktas av Sveriges småföretagare.

Vi tar också reda på vad som blir nästa steg efter näringsminister Ibrahim Baylans förenklingsturné där han rest runt i Sverige för att få veta mer om hur regler och administrativa bördor påverkar företagare. Lyssna nu!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Företagarna. Innehållet i podden är skapat av Företagarna och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu