#företagarpodden

I veckans avsnitt får Günther sällskap av framtidsforskaren Henrik Larsson-Broman som berättar om vilka trender du som företagare måste ha koll på för att lyckas.

Vår omvärld blir allt mer snabbföränderlig och svårbegriplig, inte minst inom försäljning och marknadsföring där vi fullständigt översvämmas av data, analyser och rapporter. Att orientera sig i denna explosion av nyheter är inte enkelt, särskilt inte när vi ska uppfylla våra kortsiktiga mål samtidigt som vi ska utveckla långsiktigt hållbara strategier. I veckans avsnitt får du expertråd om hur du ska tänka kring detta.

Veckans gäst är trendanalytikern, författaren och forskaren Henrik Larsson Broman. Nyligen släpptes hans senaste bok ”Supertrenderna: fakta och insikter som framtidssäkrar din försäljning och marknadsföring.”

Hur kan företagare bli bättre på att anpassa sig efter trender och få fördelar gentemot konkurrenter? Vad innebär egentligen begrepp som ”gamification” och ”personifiering”? I podden får du svar!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Företagarna. Innehållet i podden är skapat av Företagarna och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu