#företagarpodden
#Företagarpodden 198: Viktigaste skattetipsen inför årsskiftet
Avsnitt

#Företagarpodden 198: Viktigaste skattetipsen inför årsskiftet

Goda råd är dyra, framförallt när det kommer till bokslut och deklaration. I dagens avsnitt ger vi dig de viktigaste tipsen inför årsskiftet.

Veckans gäst är egenföretagaren som blev informatör hos Skatteverket. Efter en karriär som bland annat dansare och hundmassör blev Malin Havefjäll en fena på bokföring och deklaration. Nu rådger hon företagare om hur de enklast gör avdrag och får ta del av sin återbäring.

Vad är det viktigaste man ska tänka på kring skatter och bokslut inför årsskiftet? Och Vad är de vanligaste misstagen? Det är bara några av de viktiga tips som levereras i veckans avsnitt.

Günther har några spännande förslag på hur politikerna kan anpassa skatteverkets direktiv så att de blir mer företagarvänliga. Dessutom reder vi ut begreppen, vad är skillnaden mellan en digital och fysisk brevlåda? Och sist men inte minst tar vi reda på vad som händer om du betalat in för mycket skatt. Lyssna nu!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Företagarna. Innehållet i podden är skapat av Företagarna och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu