#företagarpodden
#Företagarpodden #197: Bolagsbygge och politiskt engagemang
Avsnitt

#Företagarpodden #197: Bolagsbygge och politiskt engagemang

Hur bygger man ett bolag som omsätter över 100 miljoner? Och hur tar man sig fram som en ung ledare? Det och mycket mer diskuterar vi i veckans avsnitt av #Företagarpodden.

Maria Mattsson Mähl är grundare och huvudägare av AlphaCE som arbetar med att hjälpa människor ut på arbetsmarknaden genom coachning och utbildning. Hon blev vd redan vid 23 års ålder och har sedan dess haft ledande positioner i flera stora företag. Nu gästar hon #Företagarpodden där hon delar med sig av sina erfarenheter.

Arbetsförmedling går igenom en stor omgörning. Vilka konsekvenser får det för företagare? Kan man som företagare engagera sig politiskt för att skapa förändringar? Och vilka fördelar och nackdelar kan det medföra? Maria Mattsson Mähl är föreslagen som ledamot i Liberalernas partistyrelse och ger råd kring hur man ska tänka om man vill kombinera en karriär som företagare med ett aktivt politiskt engagemang. Lyssna nu!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Företagarna. Innehållet i podden är skapat av Företagarna och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu